Wat is Reiki

WAT IS REIKI?

Reiki betekent levensenergie. Reiki is de energie die in al wat leeft aanwezig is.. Reiki wordt gebruikt om het oorspronkelijke evenwicht tussen de psychische en lichamelijk functies te herstellen. Het stelt ons in staat door middel van het laten stromen van de Reiki- energie ons innerlijk zelf en ons uiterlijk gedrag met elkaar in harmonie te brengen. Een behandeling werkt lang na; het kan zijn dat je in de dagen erna verrast staat van jezelf! Geniet daar van!

Een Reiki behandeling is voornamelijk iets om te ervaren; daarna, als je belangstelling is gewekt, kan ik je er meer over vertellen of kan je allerlei websites en boeken naslaan. De eerste kennismaking is echter het zelf ondergaan en ervan te genieten.

REIKI EN MASSAGE EEN WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

Een Reiki behandeling met daarnaast een massage is een combinatie die het lichaam ontspant en tegelijkertijd oplaadt. Het lichaam krijgt de kans om zich te ontdoen van opgehoopte spanning en gedachten kunnen zich ordenen

Een standaard behandeling bestaat uit een totale Reiki behandeling met bv. voetmassage. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een massage of alleen een Reiki behandeling te nemen.

DE MASSAGE

De massage werkt ontspannend en maakt los. Het koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht.

Onze geschiedenis ligt in ons lichaam opgeslagen. Door diepte massage is het mogelijk om het lichaam te ontdoen van opgeslagen verdriet en spanning. Massage geeft het lichaam de kans zichzelf op te schonen.

Duur van de behandeling is ong 1 uur; met eventuele massage 15 min extra

Kosten: €35 per behandeling €45 incl. massage van 15 minuten